Liam Gallagher ziet Oasis-reünie nog steeds zitten: “Samen zijn we beter”

Geschreven door op 8 augustus 2017 om 11:04
Liam Gallagher en Noel Gallagher (eigen creatie) - Originele foto's: Alexander Frick (Wikimedia, CC BY 2.0) en Christopher Johnson (Wikimedia, CC BY-SA 2.0)

Liam Gallagher heeft opnieuw benadrukt dat hij een Oasis-reünie wel ziet zitten. De Britse zanger, die onlangs aan een solocarrière is begonnen, onthulde zijn mening in gesprek met het Amerikaanse ‘Rolling Stone’.

Liam Gallagher staat nog steeds open voor Oasis-reünie

Liam Gallagher heeft nog maar eens laten weten dat hij een Oasis-reünie wel ziet zitten. De oud-frontman van de Britse band sprak met het Amerikaanse medium Rolling Stone over een mogelijke reünie van de iconische band. In het interview geeft Liam toe dat hij liever over een Oasis album zou praten dan over zijn eigen debuut soloalbum. Toch zit een reünie er voorlopig nog niet in.

“Samen zijn we beter”

In het interview geeft Liam aan dat er eerst flink wat moet veranderen aan de relatie met zijn broer Noel Gallagher, voordat een reünie tot stand kan komen: “Ik zei eerder al dat voordat we bij elkaar komen, áls we bij elkaar komen, we weer broers en vrienden moeten worden. Als dat gebeurt, wanneer we weer met elkaar omgaan, weer vrienden zijn en met elkaar op een aardige en respectvolle manier praten, zullen we ongetwijfeld zeggen: ‘Fuck it, moeten we die fucking band maar weer eens van stal halen voor een tour?'”

Volgens Liam zou ook zijn broer Noel liever in Oasis spelen: “Ik weet dat hij helemaal geen voorprogramma van U2 wil zijn en voor halflege stadions wil spelen, terwijl hij het met zijn broer zou kunnen doen. Ik zou nu liever over een Oasis album praten dan over een Liam soloalbum. En Noel Gallagher ook, dat weet ik. Samen zijn we beter.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Liam Gallagher Nieuws · Nieuws · Oasis Nieuws