Taylor Swift kondigt videoclip voor nieuwe single ‘End Game’ aan

Geschreven door op 10 januari 2018 om 17:30
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

Het is alweer even geleden dat Taylor Swift met een nieuwe videoclip is gekomen. Nu maakt de blonde popdiva via haar app ‘The Swift Life’ bekend wanneer de clip van ‘End Game’ uitkomt.

Taylor Swift Endgame videoclip

De blonde popster bracht in oktober de videoclip voor monsterhit ‘Ready For It‘ uit. Dit was nog vóór de release van Taylor’s zesde studioalbum, ‘Reputation‘. Dat maakt het nu wel tijd voor een nieuwe clip!

Gelukkig hoeven fans naar alle waarschijnlijkheid niet lang meer te wachten. De zangeres maakt via haar eigen app bekend op donderdag 11 januari de clip voor ‘End Game‘ te droppen.

De trailer van ‘End Game‘ gaat 11 januari in de uitzending van de televisieshow ‘Good Morning America‘ in première.

Geruchten over nieuwe video

In oktober kwam naar buiten dat de hitmaker in Engeland beelden voor een videoclip aan het schieten was. Zij en haar achtergronddansers werden gefotografeerd tijdens de clipshoot voor een kebab shop in de Londense wijk Kentish Town.

Twee maanden later, in december, verschenen er meer foto’s die geruchten over een videoclip weer nieuw leven in bliezen. Taylor, rapper Future en haar voormalige rivaal Katy Perry werden gefotografeerd op een gigantische boot in Miami.

Hierdoor gingen geruchten ten ronde dat de zangeres voor de track ‘End Game‘ aan het filmen zou zijn aangezien dat de enige song van Taylor’s nieuwe album is waarop Future zijn steentje bijdraagt.

Naast Future werkte Swift voor het nummer ook samen met goede vriend Ed Sheeran. De roodharige zanger was echter nergens te bekennen tijdens de scène op de boot.

Bron: MTV, The Swift Life

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.