Jera On Air bevestigt tweede headliner en meer

Geschreven door op 14 januari 2019 om 13:41
Jera On Air, Architects (Sam Carter) - Fotocredits: Achim Raschka - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

De line-up van Jera On Air is weer uitgebreid! Niemand minder dan Architects is bevestigd als tweede headliner. Daarnaast zijn onder meer Beartooth en No Turning Back toegevoegd. 

Nieuwe namen voor Jera On Air

Jera On Air voegt vijftien nieuwe namen toe aan de line-up! Naast Sum 41 is nu ook Architects bevestigd als headliner. Verder zijn Beartooth, Polaris, No Turning Back, Death By Stereo, Not On Tour, Smoke Or Fire, This Means War!, Municipal Waste, Insanity Alert, Dark, Chaser, Candy, Employed To Serve en Searching For Relief aangekondigd voor het festival. De derde hoofdact wordt bekendgemaakt in februari 2019.

Architects

Na een ingelaste pauze door het verlies van oprichter en gitarist Tom Searle in 2016, is de metalcoreband helemaal terug! De door ‘Kerrang!’ tot ‘Beste Britse Live Band’ uitgeroepen groep stond in januari 2019 al op de planken van de AFAS Live. Ook is er nieuw materiaal uitgebracht. Naast de release van het nieuwe album Holy Hell, kwam in 2018 ook de documentaire ‘Holy Ghost’ uit.

Over Jera

Het hardcore- punk- en metalcorefestival vindt jaarlijks plaats in Ysselsteyn te Limburg. De data voor 2019 zijn donderdag 27 tot en met zaterdag 29 juni. Onder meer Heideroosjes, Whitechapel en The Amity Affliction staan deze editie op de bühne. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Jera On Air.

 

Bron: Persbericht Jera

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.