Architects in januari 2019 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 12 september 2018 om 13:11
Jera On Air, Architects (Sam Carter) - Fotocredits: Achim Raschka - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

Goed nieuws voor fans van Architects! De metalcore band staat in de winter van 2019 op het podium van AFAS Live in Amsterdam. 

Architects naar AFAS Live

Het concert van Architects vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019 in AFAS Live. De show in Nederland maakt deel uit van de, tot nu toe grootste Europese Tour: ‘The Holy Hell Tour.’ De avond wordt geopend door de Australische band Polaris, gevolgd door support act Beartooth.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 september 2019. De kaartverkoop start om 10:00 uur via de website van ticketmaster. Zijn de concertkaarten uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: Holy Hell

Behalve een tournee kondigden de Britten vandaag ook hun achtste album Holy Hell aan op Twitter. De release vindt plaats op 9 november 2018.

 

Hereafter

De metalcore-formatie brengt meer goed nieuws. Zo is vanaf woensdagmorgen 12 september 2018 ook de nieuwste single Hereafter te beluisteren. Dit is track 2 op de aankomende plaat. Bekijk de video hier.

Architects

De Britse metalband werd opgericht in 2006. De huidige bandleden zijn: Sam Carter (zanger), Dan Searle (drummer), Alex Dean (bassist), Adam (gitarist) en Josh (gitarist). Josh Middleton voegde zich in 2017 bij de band.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.