Poets Of The Fall geeft concerten in Haarlem en Uden

Geschreven door op 26 mei 2016 om 16:58
Poets of the Fall - Fotograaf: dijeshNair | Flickr

Poets Of The Fall komt naar Nederland! Op 6 december geeft de Finse band een concert in Haarlem en op 7 december in Uden.

Poets of the Fall - Fotograaf: dijeshNair | Flickr

Poets of the Fall – Fotograaf: dijeshNair | Flickr

Poets Of The Fall concerten

De Finse Poets Of The Fall komt deze winter naar Nederland! De alternatieve rockband staat op dinsdag 6 december in Patronaat in Haarlem en op woensdag 7 december in De Pul in Uden.

Tickets

De kaartverkoop begint op maandag 30 mei om 09:00 uur. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar op de websites van de desbetreffende locaties.

‘Clearview’

Op 30 september komt als opvolger van ‘Jealous Gods‘ het nieuwe album ‘Clearview’ uit. Voor dit album hebben de bandleden samengewerkt met de Zweedse Stefan Boman, een van de beste producers in Europa. De nieuwe plaat is grof maar tegelijkertijd ook teder, aldus de Zweed.

In tegenstelling tot hun oudere werk heeft het visueel gezien niets te maken met science fiction of fantasie en willen ze gewoon zichzelf zijn. Alle albums die ze hebben uitgebracht zijn op nummer 1 gekomen op de Finse hitlijsten behalve ‘Temple Of Thought‘ die op nummer 3 is beland. Het nieuwe ‘Clearview‘ belooft ook een chart topper te worden.

YouTube player

Bron: De Pul

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.