Hoobastank naar Patronaat in Haarlem met jubileumshow

Geschreven door op 8 oktober 2018 om 16:47
Hoobastank - Fotograaf: Sry85 - Bron: Wikipedia Commons ( CC BY 2.5)

In 2003 stond ‘The Reason‘ van Hoobastank overal ter wereld hoog in de hitlijsten. Om de vijftiende verjaardag van het gelijknamige succesalbum te vieren, doen de bandleden een tour waarmee ze ook naar Nederland komen.

Hoobastank naar Haarlem

Hoobastank kreeg vijftien jaar geleden bekendheid dankzij hun monsterhit ‘The Reason‘ en het gelijknamige succesalbum. Om dit jubileum te vieren geeft de band binnenkort een speciale show. Op zaterdag 2 februari 2019 komt de rockband naar Nederland. In Patronaat in Haarlem speelt de groep alle tracks van het album ‘The Reason‘.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op 12 oktober vanaf 10:oo uur via de site van Ticketmaster.

YouTube player

Hoobastank

In 1994 werd de band opgericht in Californië en heeft sindsdien zes albums uitgebracht. Bij het grote publiek staat de formatie bekend om rustige ballads, maar in veel nummers laten de bandleden horen dat ze ook ruig uit de hoek kunnen komen. De mix van pakkende riffs, drums en het stemgeluid van Doug Robb zorgt voor de succesformule van de band. De veertigers weten nog steeds net als twintigers te rocken.

 

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.