Within Temptation maakt film

Geschreven door op 23 september 2011 om 11:46
Within Temptation, Within Temptations - Fotograaf: Yannj (Commons Wikimedia)

De Nederlandse Rockband Within Temptation gaat een speelfim maken.

Donderdag tijdens het Nederlands Film Festival zei de zangeres Sharon den Adel tegen Novum Nieuws: “Er ligt een speelfilm in de planning, en we kijken wel hoever we daarmee komen”. Het is de bedoeling dat het een lange film wordt die niet over de band zelf gaat, het wordt een losstaand verhaal. De gitarist en oprichter van de band, Robert Westerholt, gaat de ideeën voor de speelfilm verder uitwerken.

De band heeft al drie korte films gemaakt die aansluiten bij de muziek van het laatste album ‘The Unforgiving’. De speelfilm moet in het verlengde liggen van deze drie korte filmpjes. De verhaallijnen van deze korte filmpjes zijn gebaseerd op een stripserie die de band ook uitbrengt. Het gaat over het medium Mother Maiden. Dit medium geeft verloren zielen de kans een schuld uit het verleden weg te nemen.

Verder staat er ook een tour op het programma. De vriend van Sharon den Adel gaat niet mee met de geplande tour. Hij kan dan voor de drie kinderen zorgen van het stel. Ook kan hij werken aan de speelfilm, laat de 37-jarige zangeres weten.

Within Temptation – Angels

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Within Temptation Nieuws