Vic Mensa voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 25 juli 2016 om 13:39
Vic Mensa - Foto: Coup d'Oreille | Flickr (CC BY-SA 2.0)

Vic Mensa komt naar Nederland! De jonge rapper uit Chicago geeft op 15 september een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Vic Mensa - Foto:  Coup d'Oreille | Flickr

Vic Mensa – Foto: Coup d’Oreille | Flickr

Vic Mensa concert

It’s Mensa Season! De rapper Vic Mensa komt op donderdag 15 september voor een grootse show naar Melkweg The Max in Amsterdam. De zaal gaat om 19:30 uur open. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Puna.

Vic Mensa tickets

De voorverkoop begint op woensdag 27 juli om 10:00 uur. Tickets voor het concert zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

There’s Alot Going On

De 23-jarige Victor Kwesi Mensah is de medeoprichter van het hiphopcollectief SAVEMONEY waar onder andere ook Chance The Rapper deel van uitmaakt. De strakke producties en scherpe teksten zijn kenmerkend voor de muziek van Vic. Met zijn mixtape INNANETAPE brak hij door in de hiphop scene. De Chicago rapper heeft al samengewerkt met Kanye West en is nu in de studio met de Gorillaz. In juni 2016 heeft hij de EP ‘There’s Alot Going On’ uitgebracht met 7 tracks, die je gratis kan downloaden als je belooft te werken aan een positieve verandering in de gemeenschap en door mensen aan te sporen om te gaan stemmen. Hieronder hoor je het gelijknamige nummer.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·