Hardcore-dj Angerfist komt met eigen evenement naar AFAS Live

Geschreven door op 21 juli 2017 om 17:19
Angerfist - Foto Niles Krieger (Wikimedia)

Angerfist komt naar AFAS Live! De legendarische Nederlandse hardcore-dj brengt op zondag 2 december een speciaal evenement naar de Amsterdamse zaal.

Angerfist naar AFAS Live

Goed nieuws voor hardcore-fans! Danny Masseling, beter bekend als de legendarische hardcore-producer en dj Angerfist, komt naar Amsterdam! De iconische dj staat op 2 december in AFAS Live met zijn eigen The Angerfist Event. Over de precieze invulling van het evenement is vooralsnog weinig bekend.

Concertkaarten

Momenteel is er nog geen informatie over de kaartverkoop van het evenement bekend. Hou hiervoor de website van AFAS Live, of dit artikel in de gaten!

Veiligheidsmaatregelen

Wel laat de Amsterdamse concertzaal al weten dat er extra veiligheidsmaatregelen rond het evenement genomen worden. Zo is het niet toegestaan om rugzakken en weekendtassen mee te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, al zullen deze uitgebreid gecheckt worden. Uiteraard worden bezoekers ook gefouilleerd. AFAS Live zet extra security in om lange wachtrijen te voorkomen.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.