Justin Bieber niet welkom in China door ‘wangedrag’

Geschreven door op 21 juli 2017 om 16:32
Justin Bieber - Fotocredits Lou Stejskal (Wikimedia Commons)

Justin Bieber is niet welkom in China. De Chinese overheid meldt dat de superster geen toegang krijgt naar aanleiding van ‘wangedrag’.

Justin Bieber niet welkom in China

Slecht nieuws voor Chinese Justin Bieber-fans: JB is niet welkom in China. De zanger, die in september en oktober enkele shows in Azië geeft, krijgt geen toegang tot het land. Chinese autoriteiten laten in een statement weten dat Justin wegens ‘wangedrag’ niet welkom is in het Aziatische land.

Volgense het Britse NME, dat het statement van de Chinese autoriteiten vertaald heeft, noemt de overheid Justin een “getalenteerde, maar controversiële jonge zanger.” De superster zou zich zowel in zijn sociale leven, als tijdens zijn vorige optreden in China misdragen hebben, wat voor ontevredenheid bij het Chinese publiek zou hebben gezorgd.

In 2013 stond Justin voor het laatst in China. Destijds liet hij zich door zijn beveiligers over de Chinese muur dragen, wat voor flink wat controverse zorgde.

“Gedrag verbeteren”

De Chinese ‘Bieber Ban’ betekent niet dat de popster nooit meer in het Aziatische land zal optreden. De Chinese overheid zegt te hopen dat de zanger zijn gedrag in de toekomst zal verbeteren.

In juni was Justin wel gewoon welkom in Nederland. Op zaterdag 3 juni betrad Biebs het podium van Pinkpop in Landgraaf. De aankondiging van Justin deed ook in Nederland veel stof opwaaien. Sommige muziekliefhebbers vonden de popster ‘niet geschikt’ voor het Limburgse festival.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · WTF