Selena Gomez’s moeder in het ziekenhuis door ruzie over Justin Bieber

Geschreven door op 19 december 2017 om 15:22
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Het is je vast niet ontglipt dat Selena Gomez en Justin Bieber weer een setje zijn! Niet iedereen is even blij met de reünie van de sterren.

Moeder van Selena Gomez naar het ziekenhuis door Justin Bieber?

Mandy Teefey, de moeder van Selena Gomez is opgenomen in het ziekenhuis! TMZ maakt bekend via een geheime bron te weten dat Mandy op vrijwillige basis naar het ziekenhuis is gebracht.

Blijkbaar had de 41-jarige eerder die dag een verhit gesprek met Selena over Justin Bieber. Toen zij erachter kwam dat de twee relatietherapie volgen werd het pijnlijk duidelijk dat Jelena, zoals het koppel genoemd wordt, serieuzer is dan verwacht.

Dat de familie van Gomez geen fan van de Canadese popster is, is geen verassing. Volgens de anonieme bron van TMZ gaat de familie van de zangeres, Justin nooit vergeven voor alles wat hij haar zou hebben aangedaan.

Trouwen

Dat de jonge popsterren hun relatie erg serieus nemen werd eerder al duidelijk toen er geruchten over een huwelijksaanzoek opdoken. Dit allemaal naar aanleiding van Justin’s reactie op de vraag of hij Selena ten huwelijk zou vragen.

Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.