Disturbed deelt foto op Facebook; band terug in de studio

Geschreven door op 31 januari 2018 om 12:54
David Draiman (Disturbed) - FOto Sven Mandel (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Disturbed is terug in de studio! De Amerikaanse metalband deelde onlangs een foto van een mengpaneel op Facebook en lijkt dus aan nieuwe muziek te werken!

Disturbed terug in de studio

Goed nieuws voor fans van Disturbed: de Amerikaanse metalband is terug in de studio! De band rond frontman David Draiman deelde op 31 januari een foto van een mengpaneel op Facebook, met het onderschrift “Getting Started…”. De rockers lijken dus begonnen te zijn met werken aan een opvolger van het in 2015 verschenen album ‘Immortalized’!

Akoestische EP

Dat de band, die in februari nog in de Ziggo Dome stond als voorprogramma van Avenged Sevenfold, in 2018 terug zou keren naar de studio, was geen geheim meer. Zanger David Draiman liet in februari 2017 al weten dat de band plannen had om in 2018 aan een nieuw album te beginnen.

Tegelijkertijd liet de frontman in gesprek met Rock Antenne weten dat het nog een akoestische EP wilde uitbrengen, voordat een nieuw album zou verschijnen.

“Dit is iets wat we al jaren wilden doen”

Draiman zei destijds tijdens het interview: “We hebben een akoestische EP waar we aan werken. Dat is iets wat we al jaren wilden doen maar waar we nooit de tijd of kans voor hadden. Dus daar werken we aan tussen onze album releases in. En daarna zullen we in 2018 waarschijnlijk terug de studio in gaan om onze volgende plaat op te nemen die we hopelijk eind 2018 kunnen uitbrengen.”

Sindsdien is het angstvallig stil gebleven rondom deze akoestische EP. Wanneer fans de unplugged plaat kunnen verwachten, is niet bekend.

Bron: Blabbermouth, Loudwire

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Disturbed Nieuws · Nieuws