The Prodigy cancelt shows na overlijden Keith Flint, waaronder Lowlands

Geschreven door op 6 maart 2019 om 10:13
The Prodigy - Fotocredits: Marcel Hauri form Berne (Wikimedia CC BY-SA 2.0)

The Prodigy heeft laten weten alle geplande optredens, waaronder Lowlands, te annuleren vanwege het overlijden van frontman Keith Flint. 

The Prodigy cancelt shows

Alle geplande optredens van The Prodigy worden “met onmiddellijke ingang” geannuleerd. Dat laat de band op dinsdag 5 maart 2019 weten in een statement op sociale media. Dit besluit is genomen na het plotselinge overlijden van de 49-jarige frontman Keith Flint. In mei 2019 zou de Britse groep gaan touren door de Verenigde Staten, waarna de mannen verschillende shows in Europa zouden geven.

Lowlands

Eerder werd de formatie aangekondigd als een van de headliners voor Lowlands 2019 en zou op 16, 17 of 18 augustus op het podium staan. De organisatie van het festival bevestigt het nieuws op sociale media. “Uiteraard respecteren wij het besluit van de band en wensen wij de familie, vrienden en naasten veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Overlijden

Op maandag 4 maart 2019 melde The Sun dat zanger Keith Flint in de ochtend dood werd aangetroffen in zijn woning. De band bevestigde later het nieuws en sprak van zelfdoding. De excentrieke artiest is slechts 49 jaar oud geworden.

 

Bron: Lowlands, Prodigy, Twitter, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Festivals · Lowlands Nieuws · Nieuws · The Prodigy Nieuws