We Are Electric 2018 maakt eerste namen bekend: o. a. The Prodigy en Eric Prydz

Geschreven door op 7 december 2017 om 13:29
The Prodigy - Fotocredits: Marcel Hauri form Berne (Wikimedia CC BY-SA 2.0)

We Are Electric Weekender 2018 heeft haar eerste namen bekendgemaakt! The Prodigy, Eric Prydz en meer staan op het festival op Landgoed Velder.

Eerste namen We Are Electric 2018

WAE Weekender 2018 heeft haar eerste namen aangekondigd! Van de allernieuwste acts tot gevestigde namen: dit festival heeft het allemaal. Naast The Prodigy en Eric Prydz staan ook Justice, Dave Clarke, Gramatik, MHD, Noisia (dj set), Vitalic (live), Equalz, San Holo en Zwart Licht op het dancefestival.

Van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli 2018 zijn deze acts tot in de nacht te bewonderen tijdens het wild weekend of electronic wonders’. Het festival, dat dit jaar een nieuwe locatie heeft, vindt plaats op Landgoed Velder in Boxtel. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

Tickets

Tickets voor We Are Electric zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. De voorverkoop start op zaterdag 9 december.

Aftermovie 2017

Tijdens de vorige edities stonden, net als de komende editie, veel verschillende artiesten op het festival. Van drum ‘n’ bass tot electro en van trap tot house en techno, WAE heeft het allemaal in huis. In 2017 stonden onder andere Pendulum, Rudimental, Knife Party, Sevn Alias, Willie Wartaal en RØDHÅD op het podium.

YouTube player

 

Bron: www.we-are-electric.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.