Avondje powermetal met Orden Ogan in Doornroosje Nijmegen

Geschreven door op 20 september 2017 om 13:23
Orden Ogan - Fotocredits: S. Bollman - Bron: Wikimedia Commons

Op dinsdagavond 17 oktober staat de Nijmeegse muziektempel Doornroosje in het teken van een avondje powermetal met Orden Ogan. Zij staan dan met de GUNMENTOUR op het programma.

Orden Ogan – GUNMENTOUR

‘Gunmen’  is de naam van het vijfde studioalbum van de Duitse powermetalband Orden Ogan en kwam op 7 juli uit. De band behoort inmiddels tot de top van Europa binnen haar genre.

Sinds het uitkomen van het album trekt de band met de ‘GUNMENTOUR’ door Europa en op 17 oktober staan de mannen in het Nijmeegse Doornroosje. Hier zullen zij zeker een aantal van de in totaal 10 tracks die het album bevat ten gehore brengen.

Voorprogramma

In het voorprogramma brengen de mannen een tweetal bands mee naar Nijmegen. Op de eerste plaats is dat de Canadese band Unleash the Archers. Deze band begint aardig naam te krijgen binnen Europa na het uitbrengen van hun laatste album ‘Apex’.

Vervolgens is het de beurt aan de Italiaanse band Rhapsody of Fire. Zanger Giaccomo Voli en drummer Manuel Lotter maken voor het eerst deel uit van de band. Rhapsody of Fire bracht onlangs haar nieuwe album ‘Legendary Years’ uit, dat geproduceerd en gemixed is door Orden Ogan-zanger Seeb.

Tickets voor de show

Al  met al dus een avond om naar uit te kijken, zeker wanneer je van powermetal houdt! Het concert in Doornroosje begint om 19:30 uur en de deuren openen om 19:00 uur.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via het volgende online verkooppunt:

Tickets (Primair)

Bron: Doornroosje

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.