Sigur Rós naar Lowlands en Dour festival

Geschreven door op 24 november 2015 om 10:41
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Sigur Rós is voor zowel A Campingflight to Lowlands als Dour Festival de eerste naam die is bevestigd voor het festivalseizoen van 2016.

Update:

Ook het Finse Provinssirock festival en het Deense Northside festival hebben zojuist de komst van Sigur Rós aangekondigd.

 

Origineel bericht:

Sigur Rós

Zojuist maakte zowel de organisatie van Lowlands als die van Dour bekend dat Sigur Rós een concert zal verzorgen op beide festivals. Voor Dour festival is de komst van de Ijslanders een primeur. Lowlands mocht acht jaar geleden al genieten van Sigur Rós. Het concert dat de band toentertijd gaf, is de boeken ingegaan als één van de beste shows in de geschiedenis van het Flevolandse festival.

Concert

De shows van Sigur Rós in het Belgische Dour en Nederlandse Lowlands zijn exclusief. De heren zullen tijdens hun festivaltour de opvolger van de laatste plaat Kveikuri ‘live en onversneden te fine-tunen’. Een compleet nieuwe show dus, waarin zowel vertrouwd als nieuw werk.

Lowlands en Dour

Lowlands vindt dit jaar plaats van 19 tot en met 21 augustus. Over de kaartverkoop van het festival is vooralsnog niets bekendgemaakt. Overige informatie vind je op de website van het festival. Dour vindt plaats van 13 tot en met 17 juli. De ticketverkoop voor dit festival start op 2 december om 12.00 uur. Binnenkort maakt de organisatie van dit Belgische festival meer bekend over de line-up. Voor meer informatie bezoek je de website.

Bron: Lowlands en Dour

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·