Appelpop 2018 maakt line-up compleet met zestien nieuwe namen

Geschreven door op 22 juni 2018 om 12:53
Waylon - Credits: Persbericht Appelpop 2018

De line-up van Appelpop 2018 is compleet! De organisatie van het gratis festival heeft de laatste zestien namen bekendgemaakt. 

Line-up Appelpop 2018 compleet

De laatste zestien namen voor Appelpop 2018 zijn bekend! Onder andere Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon en Lil’Kleine zullen te zien zijn op het gratis festival. De toevoeging van de acts maakt het programma van de 2018-editie van het Tielse evenement compleet. Eerder maakte de organisatie al bekend onder andere Chef’Special en BLØF gestrikt te hebben voor het gratis festival.

Volledig programma

Ga jij dit jaar naar Appelpop? Dan kun je genieten van de volgende bands en artiesten:

Chef’Special, BLØF, Golden Earring, Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon, Ronnie Flex & Deuxperience, Jacqueline Govaert, Lil’Kleine, MY BABY, Naaz, Wulf, Big2, Lucas & Steve, DeWolff, Birth Of Joy, Johan, Yungblud, The Overslept, Coely, Jeangu Macrooy, De Likt, Michelle David & The Gospel Sessions, Death Alley, Evil Empire Orchestra, FATA BOOM, TRAUDES en Spark Of Sanity.


Gratis festival

Het gratis festival is al meer dan twintig jaar een begrip in Nederland en vormt voor veel bezoekers de afsluiter van het festivalseizoen. Appelpop is ook dit jaar weer in het tweede weekend van september. Dit jaar vindt het muziekfestijn plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 september aan de Waalkade in Tiel.

Festivalgangers kunnen vrijdag vanaf 18.00 uur op het terrein terecht. Op zaterdag is dat vanaf 12.00 uur. Meer informatie over het festival kun je vinden op de site van Appelpop.

Bron: Persbericht Appelpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.