Paul McCartney in epische aflevering Carpool Karaoke met James Corden

Geschreven door op 22 juni 2018 om 11:51
Paul McCartney - Foto: Jimmy Baikovicius (Flickr, license CC BY-SA 2.0) verkleind

Er is weer een nieuwe aflevering van Carpool Karaoke! Deze keer heeft James Corden niemand minder dan Paul McCartney weten te strikken. 

Paul McCartney in Carpool Karaoke

James Corden heeft vanochtend een nieuwe Carpool Karaoke online gezet. Voor deze aflevering heeft de host van de ‘Late Late Show‘ niemand minder dan Paul McCartney weten te strikken. Corden noemt het op zijn Twitter ‘mogelijk de beste Carpool Karaoke tot nu toe‘. Het resultaat is dan ook niets minder dan episch te noemen.

Rijdend door de straten van Liverpool

In de aflevering die 23 minuten duurt, rijden de Britse showhost en levende legende rond door de straten van Liverpool in Engeland, terwijl ze onder andere nummers van de Beatles zingen.

De twee beginnen met het toepasselijke ‘Drive My Car‘ en rijden door ‘Penny Lane‘. Het is de straat die genoemd wordt in het nummer. Ook brengen ze een bezoek aan de kapperszaak uit het liedje, dit uiteraard tot grote verbazing van de eigenaar.

Levende jukebox

Maar het beste hebben Paul en James tot het einde bewaard. In de afsluiting van de aflevering zijn pubgangers te zien die een aantal Beatles hits uitkiezen op de jukebox. Niets vermoedend dat de Beatle de nummers live ten gehore zal gaan brengen, tot het moment dat de gordijnen opengaan en Paul McCartney daar staat.

Bekijk de aflevering van Carpool Karaoke met Paul McCartney

We kunnen je natuurlijk vertellen wat er allemaal gebeurt in de aflevering, maar veel leuker is om het zelf te zien! Bekijk de video hieronder:


Bron: Nme, Twitter, YouTube 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.