Rihanna Ziggo Dome Concert 2013

Geschreven door op 14 november 2012 om 9:00
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

Rihanna komt op 23 juni naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een geweldig concert uit haar ‘Diamonds World Tour’! Lees snel verder voor alle info!

Live Nation bevestigde vanmorgen op Twitter dat Rihanna naar Nederland komt! Op 23 juni 2013 zal ze een optreden geven in de Ziggo Dome in Amsterdam ter promotie van haar nieuwe album ‘Unapologetic’, die maandag 19 november (volgende week)  in de verkoop gaat.

Nog voordat Rihanna’s 7e album uit is gekomen, lijkt het al een groot succes te worden. De eerste single ‘Diamonds’, die al eerder uitkwam, haalt wereldwijd al top 10 noteringen. Het is geen toeval dat juist de single ‘Diamonds’ als eerste is uitgebracht, de hele tour draait namelijk om diamanten en heeft daarom ook de toepasselijke naam ‘Diamonds World Tour’ gekregen.

De kaartverkoop voor het concert start op woensdag  21 november om 10:00 uur via Live Nation. Kaarten kosten tussen de €40 en €65.

Rihanna – Diamonds

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws