Metallica brengt symfonische show ‘S&M²’ naar bioscoop

Geschreven door op 31 juli 2019 om 16:49
James Hetfield (Metallica) - Foto: Tommy Holl (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Metallica keert terug op het witte doek! De aankomende ‘S&M²’ shows van de band, in samenwerking met het San Francisco Symphony orkest, komen in oktober naar bioscopen wereldwijd.

Metallica keert terug op het witte doek

Metallica brengt zijn ‘S&M²’ concerten naar bioscoopzalen over de hele wereld! De iconische metalband en het San Francisco Symphony orkest bundelen in september opnieuw hun krachten voor twee bijzondere jubileumconcerten, ter ere van het twintigjarig jubileum van liveplaat ‘S&M’. De concertregistratie wordt op woensdag 9 oktober in bioscopen vertoond.

Het is nog niet bekend in welke bioscopen de concertfilm te zien zal zijn, maar op de website van bioscoopketen Pathé heeft de film al een eigen pagina. Fans die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws omtrent de film kunnen zich hiervoor aanmelden op deze speciale website.

‘S&M²’

Tijdens de symfonische concerten zullen de band en het orkest nummers ten gehore brengen die twintig jaar geleden ook al gespeeld werden tijdens de originele ‘S&M’ shows. Fans kunnen echter ook nieuwe performances verwachten van tracks die afkomstig zijn van albums die later verschenen verschenen:

The S&M² concert will feature the first live performances of these arrangements in 20 years, plus the first ever Metallica/San Francisco Symphony renditions of songs written and released since the original S&M, with new orchestral charts by Bruce Coughlin.

Benieuwd naar de vorige samenwerking tussen de metalband en het San Francisco Symphony orkest? Check hier de uitvoering van de track ‘No Leaf Clover’:

YouTube player

 

Bron: Trafalgar Releasing

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Metallica Nieuws · Nieuws