Goose voor concert naar Nederland

Geschreven door op 4 augustus 2016 om 10:29

Goose heeft een nieuw album uit, en dat moet gevierd worden! De Belgische electrorockband komt daarom in november voor een optreden naar Utrecht!

Goose concert

Good news! De Belgische band Goose komt naar Nederland! De electropopband bracht in april een nieuw album uit, en komt deze op zaterdag 26 november in TivoliVredenburg Utrecht laten horen.

Goose kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 5 augustus om 10:00.

What You Need

Het album dat in april uitkwam heet What You Need, en het is alweer het vierde album voor de Vlaamse groep. En elke keer doen ze weer wat anders, maar wel lekker op hun eigen manier. Ze begonnen beukend, en komen via kraut en industrial nu in de melancholieke electronica.

Betekent dat dat het nieuwe album muziek is voor de luie zondagochtend? Zeker niet! De single So Long is, zoals we gewend zijn van ze, heerlijk dansbaar en ideaal voor de clubs. Die Vlamingen kunnen ook echt alles.

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.