Goose geeft concert in Lotto Arena Antwerpen

Geschreven door op 13 april 2016 om 13:23

De Belgische elektro-rockband Goose geeft dit najaar hun grootste show tot nu toe: een concert in de Lotto Arena Antwerpen!

Goose naar Lotto Arena

Elektro-rockband Goose uit Kortrijk, België, geeft eind dit jaar een concert van groots formaat! De band staat namelijk op vrijdag 28 oktober in de Antwerpse Lotto Arena!

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 15 april in de verkoop om 10:00 uur ’s ochtends. Kaarten kan je bemachtigen via de website van TeleTicketService.

Aanstekelijke elektrorock

Goose is van begin af aan al een band geweest met een uniek geluid. Al op debuutsingle Audience begonnen ze stevige gitaren en luide beats met elkaar te combineren op creatieve wijze. In de afgelopen tien jaar, heeft de band heel wat gerealiseerd. Met Synrise hebben ze een waar meezingnummer van deze tijd geschreven, met een nummer als Words brachten ze de jaren ’80 weer tot leven. Met het nieuwe album What You Need zetten ze weer een nieuw stapje in hun evolutie: Goose klinkt nu persoonlijker dan ooit tevoren.

Ancienne Belgique

Zeggen dat de band het de laatste tijd goed doet, is nu al een understatement. Naast het enorme concert in de Lotto Arena in oktober dit jaar, speelt de groep volgende week vrijdag 22 april voor een uitverkochte zaal in Ancienne Belgique! Wellicht brengen ze daar ook onderstaande track ter gehore…

 

Bron: Lotto Arena

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.