Nickelback geeft concert in Ziggo Dome Amsterdam en Lotto Arena

Geschreven door op 7 maart 2016 om 11:16
Nickelback - Bron: Stuart Sevastos - Flickr/Wikimedia Commons

Goed nieuws! De Canadese rockband Nickelback komt voor concerten naar de Ziggo Dome in Amsterdam en de Lotto Arena in Antwerpen.

Nickelback naar Ziggo Dome en Lotto Arena

De Canadese rockband Nickelback komt naar de Ziggo Dome en de Lotto Arena! De band geeft op vrijdag 30 september een concert in de Lotto Arena en op maandag 3 oktober in de Ziggo Dome. De band Monster Truck gaat mee als support act. De kaartverkoop voor de concerten start aanstaande vrijdag 11 maart om 09:00 uur ’s ochtends. Kaarten kan je bestellen op de website van Ticketmaster.

Nickelback zorgt altijd voor een feestje en bedient de fans op hun wenken: “Get ready Europe, we are bringing one hell of a loud party to our fans over there!” – aldus frontman Chad Kroeger. De band veroverde de harten van rockfans over de hele wereld en werd onder andere uitgeroepen tot Top Rock Group of the Decade.

Afgelaste concerten

Vorig jaar op 10 november was het al de bedoeling dat Nickelback de Ziggo Dome zou rocken, maar helaas werd dat concert afgelast. Niet alleen de Ziggo Dome moest eraan geloven: de gehele Europese tour werd gecanceld. Oorzaak hiervan was een stemprobleem van frontman Chad Kroeger. Organisator Mojo Concerts liet weten:

“Kroeger is onlangs geopereerd aan een cyste op zijn strottenhoofd en mag van de dokter zes tot negen maanden niet zingen. De band moest een deel van hun Amerikaanse optredens al afzeggen. Hoewel de Europese tour aanvankelijk door zou gaan, blijkt toch dat Kroeger langer nodig heeft om te herstellen van zijn operatie.”

Nu lijkt de zanger echter weer terug in vorm te zijn! Eerder werd al een UK-Arena tour aangekondigd, maar nu is de Canadese rockband ook weer te bewonderen in de Ziggo Dome en de Lotto Arena!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.