Amerikaans legerofficier verbiedt collega’s naar Nickelback te luisteren

Geschreven door op 22 februari 2017 om 14:10
Nickelback - Foto Focka (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Een officier van het Amerikaanse leger heeft zijn collega’s verboden om naar Nickelback en andere ‘verschrikkelijke rockgroepen’ te luisteren. De ban geldt voor de hele commando post, zowel binnen- als buiten werktijden.

Geen Nickelback bij Amerikaans leger

Op Twitter is een afbeelding opgedoken van een bijzonder bevel van een Amerikaans legerofficier. Op de foto is te zien dat de officier zijn collega’s verbiedt om naar Nickelback en andere ‘verschrikkelijke rockgroepen’ te luisteren. Zo zijn ook Korn, Slipknot, Smashmouth en Creed per 14 februari verboden op de Amerikaanse commando post. Het verbod geldt niet alleen voor werk uren, maar ook daarbuiten.

Top 5 meest gehate bands ter wereld

De Amerikaanse legerofficier is niet de enige die een hekel heeft aan Nickelback. Naast miljoenen fans over de hele wereld, heeft de Canadese band ook veel haters. Wereldwijd wordt de band gezien als een van de meest gehate bands ter wereld. Eind vorig jaar zette Artiesten Nieuws vijf van de meest gehate bands op een rijtje. Het rijtje van deze Amerikaanse officier kent zeker overlap met deze lijst!

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.