James Corden spreekt over Carpool Karaoke-aflevering Linkin Park

Geschreven door op 9 augustus 2017 om 11:51
Chester Bennington (Linkin Park) - Foto: Gansb (Wikimedia)

Linkin Park nam, vlak voor het overlijden van zanger Chester Bennington, een aflevering op voor het populaire ‘Carpool Karaoke’. Presentator James Corden laat nu weten dat de familie van de frontman zal bepalen wat er met de aflevering gebeurt.

James Corden: “Familie Bennington beslist over Linkin Park-Carpool Karaoke”

Op 15 juli maakte Linkin Park middels een foto op Twitter bekend dat de band deelnam aan de nieuwe Apple TV-serie Carpool Karaoke. Slechts enkele dagen later overleed frontman Chester Bennington. Carpool Karaoke-presentator James Corden heeft nu laten weten dat de familie van de overleden zanger zal bepalen wat er met de aflevering gebeurt.

“We benaderen het zoals de familie en andere betrokkenen willen. We zullen zo delicaat mogelijk handelen en luisteren naar hun wensen, ik denk dat er geen andere manier is om hiermee om te gaan. Het is een tragedie,” aldus Corden in gesprek met Associated Press. Weduwe Talinda Bennington kon de respectvolle uitspraken van de presentator waarderen:

Chester Bennington

Op 20 juli werd de muziekwereld in rouw gedompeld door het overlijden van Linkin Park-zanger Chester Bennington. De 41-jarige zanger pleegde zelfmoord in zijn woning in Los Angeles. Vele andere grote artiesten en acts reageerden geschokt en betuigden massaal hun steun.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.