Concerten Ladies of Soul volledig uitverkocht!

Geschreven door op 3 februari 2017 om 12:23
En Vogue - Ladies of Soul - YouTube

Volgende week is het dan eindelijk weer zover, de Ladies of Soul staan voor het vierde jaar op rij in de Ziggo Dome. Dit jaar zullen de concerten op 10, 11 en 12 februari plaatsvinden.

‘We’re sold out baby’

Donderdag 2 februari werd er door de Ladies op meerdere social media kanalen, door middel van een video, bekend gemaakt dat alle kaarten voor de komende concerten zijn uitverkocht!

Gouden ticket

Maar dat is niet alles, naast de bekendmaking dat alle komende concerten zijn uitverkocht kregen de Ladies of Soul ook nog een award uitgereikt. Dit is niet zomaar een award, het gaat hier namelijk om het gouden ticket. Dit gouden ticket werd voor de verkoop van meer dan 165.000 kaarten uitgereikt aan de Ladies door Eventim-directeur Henk Schuit. Een hele prestatie mag je wel zeggen!

Crème de la crème

De Ladies of Soul (oftewel Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer) bestormen al vier jaar in midden februari het podium van de Ziggo Dome met hun soulvolle concerten. Met deze crème de la crème aan vrouwelijke Nederlandse artiesten kan het niet anders dat je een geweldige avond tegemoet gaat.

De afgelopen concerten hebben de Ladies zich al veelvuldig bewezen en ook deze editie zal naar verwachting weer fantastisch worden!

Gastartiesten

Ieder jaar nodigen de Ladies of Soul ook weer verschillende gastartiesten uit. Ook deze editie is dat weer het geval! Dit jaar zijn de gastartiesten: Oleta Adams, Alain Clarck en Frank McComb. Zij zullen er samen met de Ladies weer een geweldige editie van te maken!

Kun je niet langer wachten? Kom dan alvast in de stemming met de nieuwste single van de Ladies of Soul: ‘Higher’

Bron: Ladies of Soul

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ladies of Soul Nieuws