’t Schaep met de 5 Pooten musical in 2019 naar Nederlandse theaters

Geschreven door op 4 december 2018 om 15:37
't Schaep met de 5 Pooten, jeroen van koningsbrugge (Jurk!) - Fotocredits Joeri van Breukelen (CC Flickr) (CC BY-NC 2.0)

De musical ’t Schaep met de 5 Pooten komt in het voorjaar van 2019 naar Theater de Meerpaal, DeLaMar Theater het nieuwe Luxor Theater.

Musical ’t Schaep met de 5 Pooten

Vanaf dinsdag 26 maart 2019 gaat de musical ’t Schaep met de 5 Pooten van start. Na twee shows in Theater de Meerpaal in Dronten gaat de musical verder in het DeLaMar theater in Amsterdam. In juni 2019 stopt de tentoonstelling na zes shows in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Bekijk de volledige speellijst op de site van de productie.

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de website van het DeLaMar Theater en de NTK. Uitverkocht? Kijk hier.

Rolverdeling

In de musical van de populaire televisieserie uit 1969 spelen Jeroen van Koningsbrugge en Eva van der Gucht de hoofdrollen van Kootje en Doortje. Ook zijn er rollen weggelegd voor Wart en Tim Kamps (Lukas), John Buijsman (Arie), Ellen Pieters (Riek),  Jeske van de Staak (Lena) en Jetty Mathurin (Opoe Withof).

’t Schaep met de 5 Pooten

In 1969 startte de televisieserie over de belevenissen van onder andere Kootje en Doortje. In hun Amsterdamse stamkroeg in de Jordaan deelden de personages lief en leed met elkaar. Door de nieuwsgierigheid van de karakters ontstonden komische misverstanden.

 

Bron: MORE Theater Producties

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.