Fischer-Z in oktober 2019 naar TivoliVredenburg en Grenswerk

Geschreven door op 26 maart 2019 om 13:31
John Watts (Fischer-Z) - Foto 74music (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

In oktober 2019 komt Fischer-Z voor twee shows naar Nederland! De band treedt op in TivoliVredenburg te Utrecht en het Venlose Poppodium Grenswerk.

Fischer-Z naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Fischer-Z! De Britse groep komt voor maar liefst twee concerten naar Nederland. Op donderdag 17 oktober 2019 staat de rock- en new waveband in Poppodium Grenswerk te Venlo. Een dag later, op vrijdag 18 oktober 2019, staat de formatie in zaal Ronda van de Utrechtse TivoliVredenburg. Beide shows maken deel uit van zijn ‘Swimming In Thunderstorms Tour’, die in het teken staat van het gelijknamige album. Het optreden in Utrecht is het verplaatste concert dat plaats zou vinden in april 2019.

Kaartverkoop

Tickets voor de concerten zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van Grenswerk en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Fischer-Z

Al ruim veertig jaar gaat de formatie onder leiding van John Watts mee. In de jaren tachtig wist de groep door te breken in Nederland met albums als ‘Going Deaf For a Living‘ en ‘Red Skies Over Paradise‘. Desalniettemin zijn de bandleden nog steeds actief in de muziekwereld. Zo komt in augustus 2019 het nieuwe album ‘Swimming In Thunderstorms’ uit.

 

Bron: Grenswerk, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.