Voormalig Prince band The Revolution in 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 20 november 2019 om 12:50
Prince + The New Power Generation - Foto Levi Seacer (CC BY-SA 4.0) The Revolution

The Revolution komt terug naar Nederland! De iconische begeleidingsband van Prince reist in de zomer van 2020 naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

The Revolution naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Prince! The Revolution, voormalig begeleidingsband van de overleden legende, staat op zaterdag 11 juli 2020 op het podium van TivoliVredenburg. De deuren van de Ronda openen om 19:00 uur, waarna het concert om 20:15 uur start. Bezoekers kunnen zowel hits van de albums ‘1999’, ‘Purple Rain’ als ‘Around The World In A Day’ en ‘Parade’ verwachten.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 22 november 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Weer bij elkaar

The Revolution was tussen 1979 en 1986 actief als begeleidingsband van, de in 2016 overleden zanger, Prince. Prince & The Revolution werkten in die tijd samen aan absolute klassiekers als ‘Little Red Corvette’‘When Doves Cry’‘Purple Rain’ en ‘Kiss’. De band ging in 1986 uit elkaar, maar na het overlijden van His Royal Badness zochten de bandleden steun bij elkaar. Tijdens deze rouwperiode werd besloten om op tour te gaan.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.