Nick Jonas na maanden stilte terug met breakup song!

Geschreven door op 31 mei 2017 om 15:26
Nick Jonas - Foto Ralph Arvesen (Flickr) (CC BY 2.0)

Nick Jonas is terug met een breakup song! Het voormalige Disney sterretje scoorde eerder hit na hit met nummers als ‘Jealous’ en ‘Chains’.

Nick Jonas gaat lekker

De jongste ‘Jonas Brother’ gaat enorm lekker na de breakup van de band met zijn twee broers. Hij domineerde een tijdje de hitlijsten met de track ‘Jealous’, een nummer geschreven over zijn ex Olivia Culpo. Daarnaast werkte de zanger zelfs samen met de ‘Queen of Rap’ Nicki Minaj aan het nummer Bom Bidi Bom’ voor de soundtrack van Fifty Shades Darker. 

Nick Jonas – ‘Remember I Told You’

Nu releast het popicoon Remember I Told You’. Dit doet hij in samenwerking met Mike Posner en de opkomende popartiest Anne-Marie, die je kunt kennen van haar huidige hit Ciao Adios‘.

De single gaat over het aanwakkeren van een oude relatie. Nick heeft zelf meerdere malen toegegeven nog steeds veel liefde voor zijn bloedmooie ex, ook wel Miss Universe 2014, te voel.

Wat denk jij?

Wat denken jullie, probeert de 25-jarige zijn ex weer voor zich te winnen met de release van deze nieuwe hit? Hoe dan ook, het blijft een lekker nummer. Check de single hier:

Bron: Rolling Stone, Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nick Jonas Nieuws · Nieuws