Nick Jonas ontkent geruchten over een Jonas Brothers reünie

Geschreven door op 30 januari 2018 om 13:07
The Jonas Brothers - Bron: Wikimedia (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Mass Communication Specialist 1st Class Mark O'Donald

Volgens de 25-jarige alleskunner staat er geen Jonas Brothers reünie gepland. Nick Jonas antwoordde op de rode loper van de Grammy’s op de geruchten over een muzikale hereniging met zijn broers.

Geen reunie voor de Jonas Brothers

JoBro‘ fans waren de laatste maand in rep en roer; Er gingen namelijk geruchten ten ronde dat de broers de band weer nieuw leven in zouden blazen. Eerder maakte Demi Lovato bekend dat er naar alle waarschijnlijkheid een ‘Camp Rock 3’ voor volwassenen komt. In de voorgaande twee ‘Camp Rock’ films waren de Jonas heren te zien als broers die de populaire band ‘Connect 3’ vormden.

Die informatie zorgde ervoor dat fans hoopten op een ‘JB’ hereniging. Toen ook nog eens het gedeactiveerde ‘Jonas Brothers’ Instagram account opnieuw werd opgestart wist de aanhang van de, uit New Jersey afkomstige, band het zeker; De broers komen weer bij elkaar.

Nick Jonas sprak op de rode loper van de Grammy’s met Ryan Seacrest. Hier sluitte de ‘Chains‘-zanger geruchten over een Jonas Brothers reuinie uit:

” We hebben een weekend met elkaar doorgebracht en ik denk dat onze Instagram opnieuw is opgestart of heropend, maar ik kan je vertellen dat er geen reünie gepland staat. Maar je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren.”

YouTube player

Wat doen de broers nu?

De broers gingen in 2015 uit elkaar. De oudste van de drie broers, Kevin, focust zich op zijn gezinsleven met twee dochtertjes en is een nieuwe carrière als ondernemer begonnen. Hij is nu co-CEO van het marketingbedrijf The Blu Market.

De middelste ‘JoBro‘, Joe, houdt zich voornamelijk bezig met zijn band DNCE waarmee hij monsterhits als Cake By The Ocean’ enToothbrushuitbracht.

Nick houdt zijn agenda vol met het maken van muziek, acteerwerk en de alleskunner maakte recent zijn samenwerking met fashion designer John Varvatos bekend.

Bron: E! Live Red Carpet

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.