Kane kondigt comeback aan met concerten in Ziggo Dome

Geschreven door op 26 september 2023 om 11:33
Dinand Woesthoff (Kane) - Foto: Tjebbe Westendorp (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Kane is terug! De rockband van zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen staat in 2024 twee keer in de Ziggo Dome.

UPDATE 17:15 uur: De pre-sales voor de concerten van Kane in de Ziggo Dome gaan als een speer en daarom heeft de band een derde concert aangekondigd! De groep staat zodoende naast 4 en 5 juni, ook op 7 juni 2024 in de Amsterdamse concertzaal.

Kane keert terug met shows in Ziggo Dome

Groot nieuws voor fans van Kane! De legendarische Nederlandse rockband keert terug. Tien jaar na het einde van de groep hebben zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen besloten om de band terug te brengen. De rockers staan op 4 en 5 juni 2024 op de planken van de Ziggo Dome met hun comebackshow genaamd ‘reCONNECT’.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaat op vrijdag 29 september officieel in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.