Afscheidsshow Will Tura razendsnel uitverkocht, hoe kom je nu nog aan kaarten?

Geschreven door op 20 september 2023 om 17:55
Will Tura - Foto: Michiel Hendryckx (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Will Tura neemt in december afscheid van zijn fans in een bomvol Sportpaleis. De tickets voor het afscheidsconcert vlogen woensdagochtend in minder dan een uur de deur uit.

Afscheidsshow Will Tura razendsnel uitverkocht

‘De keizer van het Vlaamse lied’, Will Tura, neemt op vrijdag 29 december afscheid van zijn fans met een bijzonder concert in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets voor de afscheidsshow gingen woensdagochtend in de verkoop en waren in minder dan een uur volledig uitverkocht. Tura neemt zodoende afscheid in een bomvolle zaal. Tijdens het concert zullen meer dan twintig gastartiesten in aanwezigheid van Tura een lied uit zijn ruime repertoire brengen.

Hoe kom ik nu nog aan tickets?

Is het je niet gelukt om tickets te scoren voor het concert? Dan hebben we hier een aantal tips voor je waardoor je wellicht toch nog bij het bijzondere afscheidsconcert kunt zijn:

  1. Schrijf je in voor de wachtlijst! Zodra er extra tickets vrijkomen krijg je hier een bericht van.
  2. Volg Artiesten Nieuws op social media en ontvang alle informatie wanneer er bijvoorbeeld extra tickets vrij komen of wanneer er een extra concert aangekondigd wordt.
  3. Bestel tickets via een alternatief verkooppunt zoals TopTicketshop. Je betaalt hier vaak wat meer, maar je bent in ieder geval verzekerd van een kaartje voor het concert!
  4. Gebruik je sociale netwerk. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets voor de show door oproepen te posten op sociale media.
  5. Ga op zoek naar prijsvragen! Radiostations geven bijvoorbeeld regelmatig kaarten weg voor grote concerten zoals deze.

 

Bron: Sportpaleis

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws · Uitverkocht