Comedian Dave Chappelle binnekort naar Ziggo Dome

Geschreven door op 11 oktober 2018 om 12:56
Katherine Ryan, Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Een last-minute besluit; Dave Chappelle komt voor een comedyshow naar Nederland! Op donderdag 25 oktober 2018 staat de comedian op het podium van de Ziggo Dome. 

Dave Chappelle Ziggo Dome

Op donderdag 25 oktober 2018 betreedt de Amerikaanse Dave Chappelle het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit laat Mojo weten op Twitter.

De comedylegende staat bekend om zijn maatschappijkritische onderwerpen. Dit combineert hij met grappen over populaire cultuur, ras, politiek en drugs.

Tickets

Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 13 oktober 2018 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de website van Ticketmaster.

Comedian

Dertig jaar geleden brak de comedian door in de ‘Chappelle’s’ show met zijn sketches. Inmiddels is hij in het bezit van een Grammy-award, twee Emmy’s en een Pollstar Comedy Tour of The Year Award.

 

Bron: Mojo, Ziggo Dome 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.