Mariah Carey annuleert concerten in Zuid-Amerika

Geschreven door op 26 oktober 2016 om 10:56
Mariah Carey - Foto: Disney ABC Television Group - (Bron: Flickr, CC BY-ND 2.0)

Helaas voor Mariah Carey fans in Zuid-Amerika! De zangeres heeft een groot gedeelte van haar Zuid-Amerikaanse tour gecanceld.

Annuleren groot gedeelte tour

Een groot gedeelte van de Zuid-Amerikaanse tour van Mariah Carey is geannuleerd. Het is nog niet duidelijk wat de reden achter het annuleren van zoveel shows is.

Ik ben zeer ongelukkig met het feit dat een gedeelte van de tour geannuleerd moet worden.

laat de zangeres weten aan E! News. De optredens in Mexico gaan wel gewoon door.

Wat nu?

De kaartverkoop van de shows was al lange tijd geleden gestart, maar iedereen die een kaart voor de geannuleerde shows gekocht heeft krijgt zijn geld terug.

Mariah Carey

Mariah Carey, die op 27 maart 1970 geboren werd in Huntington, New York, is een Amerikaanse pop- en R&B-zangeres en actrice. Ze debuteerde in 1990 en bereikte met haar eerste vijf singles de nummer 1-positie in de Amerikaanse top 100. Na haar huwelijk met haar manager, Tommy Mottola, groeide haar succes en werd Carey de meest succesvolle act van haar label.

In 1997 scheidde Carey van Mottola, waarna ze meer R&B-elementen in haar muziek toevoegde. Na een korte periode van succes daalde haar populariteit echter tot ongekende diepte in 2001.

Toch heeft Mariah Carey wereldwijd zo’n 200 miljoen albums en 75 miljoen singles verkocht, waarmee ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden is. Bij de World Music Awards in 2000 werd Carey uitgeroepen tot de bestverkopende vrouwelijke artiest van het millennium!

In 2015 werd het album #1 To Infinity uitgebracht. Een sterk compilatie-album waarop onder andere de single Infinity hoorbaar is. Met haar Sweet Sweet Fantasy Tour stond ze afgelopen april nog in de Nederlandse Ziggo Dome.

Luister hier naar Infinity:

Bron: nu.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.