Ed Sheeran bezoekt terminaal zieke fan bij zijn optreden in Manchester

Geschreven door op 26 april 2017 om 15:30

Wat is de redhead toch ontzettend lief! Ed Sheeran bezocht tijdens een concert in Manchester een terminaal zieke fan! 

Ed Sheeran bezoekt terminaal zieke 6-jarige

Het 6-jarige terminaal zieke jongetje mocht backstage bij een optreden in Manchester. Ed Sheeran spendeerde tijd met hem en zijn familie voor hij het podium op ging in de Engelse stad. Niet alleen mocht de jongen met de zanger praten, hij kreeg ook nog eens een hele lading knuffels!

Reactie van Ollie

Aan The Daily Mail vertelde de moeder van het jongetje: “Ollie, die ooit alle teksten van Ed kon meezingen, kan niet meer praten. Ollie, die altijd voor de televisie stond om Ed’s muziekvideo’s te kijken, kan niet meer staan en zien. De kracht van de stem van Ed heeft Ollie door de moeilijkste en donkerste tijden gesleept.”

Op het moment dat Sheeran de ruimte binnen loopt lichten de ogen van zieke jongetje helemaal op. “Op het moment dat Ed de ruimte in liep en iets zei, lichten Ollie”s ogen helemaal op en kreeg hij een lach op zijn gezicht. Het beeld was echt onbetaalbaar.”

De ziekte van Batten

Het jongetje, Ollie Carroll, heeft de ziekte van Batten. Dit houdt in dat er door een defect in een van de genen een bepaald enzym ontbreekt. Normaal zorgt dat enzym ervoor dat de in de cel aanwezige afvalstoffen worden afgebroken. Door het ontbreken hiervan stapelen de afvalstoffen zich op in de cel. Hierdoor kan de cel niet meer functioneren en sterft hij langzaam af. Dit gebeurd voornamelijk de cellen in het centraal zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg).

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Nieuws