Ed Sheeran in 2025 naar Antwerpen voor exclusieve Benelux-show

Geschreven door op 8 juli 2024 om 15:08
Ed Sheeran - Foto: Harald Krichel (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Ed Sheeran heeft een nieuwe reeks Europese shows aangekondigd! De Britse singer-songwriter komt helaas niet naar Nederland, maar stopt in 2025 wel in het Belgische Antwerpen.

Ed Sheeran in 2025 naar Antwerpen

Ed Sheeran heeft The Mathematics Tour uitgebreid met een reeks nieuwe Europese data! Aangezien de zanger afgelopen maand nog op het podium van Pinkpop stond, wordt Nederland bij deze nieuwe lading overgeslagen. Sheeran komt in 2025 echter wel naar België!

De Britse singer-songwriter geeft op vrijdag 8 augustus 2025 een concert in Antwerpen. Ed betreedt die dag het podium in Landschapspark de Middenvijver op Linkeroever, het terrein van festival Live is Live. Het concert is de enige show die Sheeran volgend jaar in de Benelux geeft.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 10 juli om 09:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster België. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.