Lady Gaga verplaatst concert in Ziggo Dome naar januari 2018!

Geschreven door op 13 oktober 2017 om 9:48
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Er is een nieuwe datum gevonden voor het concert van Lady Gaga! De Amerikaanse superster zou oorspronkelijk op 3 oktober in de Ziggo Dome staan, maar deze is verplaatst naar 20 januari 2018.

Lady Gaga verplaatst Ziggo Dome-show naar januari

Goed nieuws voor fans van Lady Gaga! De zangeres zag zich onlangs helaas genoodzaakt om haar show in de Ziggo Dome te annuleren, maar nu is er een nieuwe datum gevonden! Gaga betreedt op zaterdag 20 januari 2018 het podium van de Amsterdamse concertzaal.

Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. Fans die op de nieuwe datum niet kunnen krijgen gewoon hun geld terug, zo stelt de Ziggo Dome op haar website.

Chronisch ziek

In september maakte Lady Gaga bekend dat ze het Europese deel van haar Joanne World Tour moest annuleren. De zangeres gaf destijds via social media aan dat ze last heeft van chronische pijn en mentale klachten. In de recent verschenen documentaire Gaga: Five Foot Two onthulde de zangeres dat ze aan fibromyalgie lijdt, een aandoening die voor pijn in spieren en bindweefsel zorgt.

Uitverkocht

De Ziggo Dome show van de popster was al een tijdje uitverkocht. Was het jou eerder niet gelukt om tickets te bemachtigen? Blijf dan vooral Ticketmaster in de gaten houden. Mensen die op de nieuwe datum niet kunnen, krijgen hun geld. Deze kaarten zullen daarna dus opnieuw in de verkoop gaan.

Mocht dit niet lukken, kun je het altijd nog proberen bij websites als Ticketswap, Marktplaats, of de Facebookpagina van het concert. Tot slot kun je ook bij een vertrouwde secundaire ticketaanbieder checken. Je betaalt hier iets meer, maar je bent er dan in ieder geval bij!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.