Niall Horan concert in AFAS Live binnen kwartier volledig uitverkocht

Geschreven door op 13 oktober 2017 om 9:29
Niall Horan (One Direction) - Foto: Ashley Newby (Flickr, CC BY 2.0)

Het concert van ex-directioner Niall Horan was vrijdagmorgen binnen een kwartier compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Niall Horan uitverkocht

Het gaat goed met de solocarrière van Niall Horan! Zijn concert, dat vrijdagmorgen in de verkoop ging, was in een mum van tijd alweer uitverkocht.

Om 09:00 uur startte de kaartverkoop via de website van Ticketmaster. Binnen een recordtempo van 15 minuten was er geen concertkaart meer te krijgen. Dit, tot grote teleurstelling van een groot aantal fans.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de kaartverkoop gemist of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Hier zijn een aantal tips:

  1. Laat aan iedereen weten dat je op zoek bent naar tickets. Post berichten op Facebook en Twitter etc. Misschien kan iemand binnen je netwerk helpen.
  2. Doe mee aan prijsvragen op de radio. De kans is klein maar het is beter dan niks doen toch?
  3. Check Marktplaats, Ticketswap of een betrouwbare secundaire ticketwinkel. Je betaalt wel wat meer, maar je hoeft het concert in ieder geval niet te missen.
  4. Heel soms kondigt de organisatie een tweede concert of extra kaarten aan. Wanneer hier sprake van is, is het noodzaak om zo snel mogelijk in actie te komen zodat je niet weer misgrijpt. Wil je op de hoogte gehouden worden van extra tickets en shows? Volg ArtiestenNieuws dan op Facebook.

Niall Horan’s Flicker World Tour

De Ierse zanger Niall James Horan is vooral bekend als lid van de boyband One Direction. Sinds Horan solo is gegaan, scoorde hij o.a. hits met ‘This Town’ en ‘Slow Hands’. Deze tracks staan beiden op zijn debuutalbum ‘Flicker‘, dat vanaf 20 oktober 2017 in de winkel ligt.

Op 28 april 2018 is de Ex Directioner te zien in AFAS Live. Dit concert maakt deel uit van de ‘Flicker World Tour’.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.