The National met nieuw album op zak naar Ziggo Dome

Geschreven door op 18 januari 2023 om 20:09
The National - Foto: Raph_PH (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van The National! De Amerikaanse band heeft een gloednieuw album en een bijbehorende tour aangekondigd.

The National met nieuw album naar Ziggo Dome

The National komt naar de Ziggo Dome! De groep kondigde woensdagmiddag een gloednieuw album en een tour aan. De nieuwe plaat, genaamd ‘First Two Pages of Frankenstein’, verschijnt op 28 april 2023 en bevat samenwerkingen met onder anderen Taylor Swift en Phoebe Bridgers.

The National begint na de release van de plaat aan een nieuwe wereldtour, die de band op vrijdag 29 september 2023 voor het eerst naar de Ziggo Dome in Amsterdam brengt.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 27 januari 2023 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.