Lukas Graham voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 13 juni 2016 om 10:38
Lukas Graham - Foto: Warner Bros. Records | Wikimedia Commons

Lukas Graham komt volgend jaar weer voor een optreden naar Nederland! Op 11 maart geeft de Deense band een concert in 013 in Tilburg.

Update: De band geeft op zondag 12 maart ook een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam! Tickets voor dit optreden zijn eveneens te vinden op onder andere de website van Ticketmaster vanaf vrijdag 17 juni om 10:00 uur.
Lukas Graham - Foto: Warner Bros. Records | commons.wikimedia.org

Lukas Graham – Foto: Warner Bros. Records | commons.wikimedia.org

Lukas Graham concert

Lukas Graham komt ook in 2017 naar Nederland! Dit jaar stond de band nog op Pinkpop en volgend jaar geven ze een eigen concert in Tilburg. De Denen treden op zaterdag 11 maart op in de Main Zaal van 013. De deuren gaan om 19:00 uur open en de aanvang is om 20:00 uur.

Lukas Graham tickets

De voorverkoop start op vrijdag 17 juni om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

7 Years

De band is nog maar net begonnen maar de muzikanten hebben nu al een van de grootste hits van 2016 op hun naam staan. Wie kent de hit ‘7 Years’ nou niet? De single werd een instant hit en stond op nummer 1 in vele landen waaronder ook Nederland. In ons land is het zelfs 5 keer platina gegaan! Het succesvolle nummer staat op het album ‘Lukas Graham’ dat in 2016 internationaal uitgebracht is. De rest van het album is natuurlijk ook mooi. Zo staan bijvoorbeeld de volwaardige nummers ‘Mama Said‘ en ‘Happy Home‘ erop.

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·