Frozen Planet in Concert 13 April 2013 Ziggo Dome!

Geschreven door op 27 december 2012 om 16:14

Na uitverkochte concerten in o.a. Los Angeles, Tokyo en Chicago, komt ‘Frozen Planet in Concert’ volgend jaar in Nederland! In samenwerking met de BBC zal dit magische event plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam

Frozen Planet is een natuurserie van de BBC die vorig jaar ook in Nederland werd uitgezonden. Destijds keken er rond de 2 miljoen kijkers per aflevering. Intussen wordt de natuurserie wereldwijd als film uitgezonden in concertvorm. Voor het concert in de Ziggo Dome zal de film in HD worden uitgezonden op een scherm van maar liefst 18 meter breed.

De natuurfilm wordt begeleid door muziek van Het Gelders Orkest, een 80 koppig orkest dat voor deze gelegenheid onder leiding staat van de bekende dirigent George Fenton. Producent Erwin van Lambaart is er zeer blij mee dat hij het evenement naar Nederland heeft kunnen halen: ““Wij zijn er ronduit trots op dat de BBC ons het recht heeft gegeven dit mooie muzikale evenement in Nederland te mogen produceren.

De kaartverkoop voor het concert op 13 April 2013 in de Ziggo Dome is al begonnen, tickets kun je kopen via See Tickets.  3e rangs tickets kosten slechts €22,50, voor 2e of 1e rangs ben je respectievelijk €32,50 en €42,50 kwijt. Als je écht goede plaatsen wilt moet je Golden Seats boeken, hiervoor betaal je wel €59,50.

Frozen Planet in Concert

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws