U2 Concert Amsterdam Arena binnen no time uitverkocht!

Geschreven door op 16 januari 2017 om 10:51
Elijah Hewson, Inhaler, best verdienende artiesten, Bono (U2) - Fotograaf Peter Niell - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Bono & Co zijn nog steeds razend populair. Het U2 concert in de Amsterdam Arena was namelijk binnen 45 minuten volledig uitverkocht! Op 29 juli 2017 komt de rockband naar Nederland voor een concert in de Amsterdam Arena. 

Zojuist is er een extra U2 concert op 30 juli 2017 aangekondigd. De verkoop van dit optreden start 23 januari om 10:00 Kijk HIER voor meer info.

U2 uitverkocht

Flink balen voor alle fans die nog geen tickets hebben gereserveerd voor het concert van U2.

De kaartverkoop van het concert ging maandagmorgen om 10:00 uur van start. Duizenden fans stonden in de virtuele wachtrij op de website van Ticketmaster in de hoop tickets te kunnen reserveren.

Velen konden uiteindelijk met succes een kaartje bemachtigen. Helaas zijn er ook veel fans die net buiten de boot hebben gevist.  Het concert was namelijk binnen drie kwartier compleet uitverkocht.

Op 9 januari werd aangekondigd dat rockband U2 naar Nederland komt met een gloednieuwe tournee: The Joshua Tree tour. Op zaterdag 29 juli staat de vierkoppige Ierse band in de Amsterdamse Arena.

Hoe kom ik alsnog aan U2 tickets?

Veel fans zijn teleurgesteld. Gelukkig zijn er nog manieren waarop je alsnog aan kaartjes kan komen. Wij hebben enkele tips om alsnog aan tickets te komen op een rijtje gezet:

  • Probeer kaarten te reserveren voor het extra concert op 30 juli 2017. De verkoop van dit optreden start 23 januari om 10:00 uur. Zorg dat je op tijd in de virtuele wachtrij staat.
  • Bekijk of er nog kaarten beschikbaar zijn voor concerten in het buitenland. De tour valt midden in de zomer, misschien kan je het concert combineren met een vakantie/stedentrip? De band geeft onder andere concerten in België, Engeland, Frankrijk en Duitsland.
  • Je kunt een kaartje kopen bij een secundair ticketverkooppunt. Je betaalt misschien wat meer, maar je bent er dan wel zeker van dat je het concert kan bezoeken.
  • Houd Marktplaats en het Facebook evenement in de gaten. Wellicht worden hier tickets aangeboden door personen die zelf niet meer kunnen gaan.
  • Check regelmatig muziekwebsites, fansites en de website van de band. Schrijf je ook in voor nieuwsbrieven. Vaak worden er winactie’s gehouden. Wie weet heb jij geluk en win je tickets.

Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen voor het concert? Laat het ons weten!

The Joshua Tree Tour

De band gaat op tour om het dertig jarige bestaan van het album The Joshua Tree te vieren. Het hele album zal voor het eerst volledig integraal worden gespeeld. Het voorprogramma is ook al bekend gemaakt. De rockband Noel Gallagher’s High Flying Birds gaat heet voorprogramma verzorgen.

In 2014 brachten de heren het laatste album Songs Of Inocence uit. Dit jaar zou het nieuwe album Songs Of Experience uit moeten komen. Hoewel de release datum daarvan uitgesteld is omdat de nummers die geschreven zijn voor het album niet meer zouden passen bij de wereld van nu.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · U2 Nieuws · Uitverkocht