Therapy? met jubileumtour naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 12:29
Therapy? - Fotocredits: Black Kite - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Therapy? bestaat dertig jaar! Om dit te vieren gaat de Noord-Ierse rockband op jubileumtour waarmee de bandleden onder andere een bezoek brengen aan TivoliVredenburg.

Therapy? naar TivoliVredenburg

In 2020 mag rockband Therapy? dertig kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren pakken de rockers groots uit. Zo brengt de rockformatie een compilatiealbum uit. Daarnaast gaan de mannen op jubileumtour waarmee ze een bezoek aan onder andere TivoliVredenburg brengen. Op vrijdag 27 maart 2020 staan de bandleden in de Ronda. De deuren van de zaal openen om 19:00 uur, waarna het concert om 19:45 uur start. Verwacht tijdens de show hits als ‘Nowhere’, ‘Trigger Inside’ en ‘Die Laughing’, maar ook onbekendere nummers die de mannen zelden live spelen.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 18 oktober 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Jubileum

Het trio gaat inmiddels al dertig jaar mee. In 1990 bracht de groep in toenmalige samenstelling hun eerste single ‘Meat Abstract’ uit. Sindsdien is er veel veranderd. In de groepssamenstelling, maar ook hun populariteit. Zo versleten de rockers zeven platenlabels, drie drummers en een cellist. Daarnaast maakten de Noord-Ieren maar liefst vijftien albums die bijdroegen aan een contante groei in populariteit.

2020 is het jaar waarin Therapy?  viert dat ze al dertig jaar lang meedraaien in de rock-scene, en er nog steeds toe doen.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.