Georgia in 2020 met Europese tour naar Bitterzoet

Geschreven door op 16 oktober 2019 om 11:37
Rhythm & Blues, evenementen, SiR, Georgia, Venice, Issam Harris, neurosis, popconcert, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pexels (Creative Commons Zero (CC0) license)

Electropop artiest Georgia gaat op tournee! De voormalig drummer van Micachu staat in het voorjaar van 2020 op het podium van Bitterzoet Amsterdam.

Georgia naar Bitterzoet

Op zaterdag 15 februari 2020 is de Londense producer te zien in de concertzaal van Bitterzoet. Het optreden, dat deel uitmaakt van een Europese tour, begint om 20:30 uur.

Concertkaarten

De kaartverkoop start op donderdag 17 oktober 2019 om 11:00 uur en verloopt via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier.

Carrière

In 2015 startte Georgia haar solocarrière met de release van haar self-titled album Georgia‘. Een echte doorbraak liet echter op zich wachten, tot de release van het nummer ‘Started Out’ in 2018. De Amerikaanse nieuwssite The Guardian omschreef de artiest als ‘One To Watch’. Leuk om te weten; op 10 januari 2020 staat de release van haar nieuwste album ‘Seeking Thrillsop de planning.

 

Bron: Paradiso.nl, Bol.com, georgiauk.com, The guardian.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·