One Direction Antwerpen Sportpaleis Concert op 1 mei 2013

Geschreven door op 29 oktober 2012 om 14:38
One Direction - Fotocredits: Marc E. - (Flickr - CC BY 2.0)

Ook België is aan de beurt voor een groot concert van One Direction. En wel op 1 mei 2013 in Sportpaleis Antwerpen. Het concert maakt deel uit van de Take Me Home tour.

Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles van One Direction zijn in de zomer van 2010 bij elkaar gebracht dankzij het programma X Factor. En een paar jaar later maken ze deze enorme wereld tour na het uitbrengen van hun nieuwe album. Ze hebben inmiddels al 12 miljoen platen verkocht en zijn ze uitgegroeid tot ’s werelds grootste popgroep. De Europese tour duurt van april t/m mei 2013.

De kaartverkoop voor het One Direction concert in Antwerpen start op zaterdag 3 november om 10 uur via Livenation.be De ticketprijzen zijn afhankelijk van de rang 39, 43 en 47 euro.

Kaartverkoop gaat via deze ticketvergelijker om alle alternatieve mogelijkheden te vergelijken. Mocht je echt graag bij dit concert in Antwerpen of Amsterdam aanwezig willen zijn, kijk dan niet op marktplaats.nl voor onveilige kaarten maar op BestelTickets waar ticketmarktplaatsen zoals Viagogo en Seatwave met elkaar wordt vergeleken. Zij hanteren een 100% ticketgarantie.

Voor informatie over het concert in Amsterdam, ga dan naar One Direction Ziggo Dome Amsterdam.

Bekijk de jongens live aan het werk:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·