Nothing But Thieves keert in november terug voor show in AFAS Live!

Geschreven door op 18 augustus 2017 om 10:04
Pinkpop 2022, Nothing But Thieves - foto: Memelord38 - bron: Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws: Nothing But Thieves komt aankomend najaar terug naar Nederland! De Britse rockers betreden op 24 november het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Nothing But Thieves in november naar AFAS Live

Nothing But Thieves-fans opgelet! De Britse band rond frontman Conor Mason, die op 18 augustus nog een optreden op Lowlands verzorgt, komt in november alweer terug naar Nederland! De rockers staan op vrijdag 24 november in AFAS Live in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 25 augustus in de verkoop. Deze zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Sziget

Onlangs zag de band zich nog genoodzaakt om haar show op het Hongaarse festival Sziget af te zeggen. Frontman Conor Mason had backstage een ongeluk gehad, waardoor hij niet in staat was om op te treden. Achteraf bleek de schade gelukkig mee te vallen: de frontman kreeg een stukje van een mes in zijn oog. De band meldde dat haar show op Lowlands, slechts enkele dagen later, gewoon door gaat.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.