Nothing But Thieves cancelt Sziget-show na ongeluk zanger

Geschreven door op 16 augustus 2017 om 10:35
Pinkpop 2022, Nothing But Thieves - foto: Memelord38 - bron: Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Conor Mason, frontman van de Engelse band Nothing But Thieves, heeft backstage op het Sziget Festival een ongeluk gehad. De rockband zou op de laatste dag van het Hongaarse festival staan.

Nothing But Thieves cancelt optreden Sziget na ongeluk

Slecht nieuw voor fans van het Britse Nothing But Thieves! De band heeft op het laatste moment noodgedwongen haar show op Sziget moeten afzeggen. Via Twitter liet de band aan het officiële account van Sziget weten dat Conor Mason, de frontman van de band, een ongeluk heeft gehad backstage.

Helaas moest de zanger naar het ziekenhuis. De band laat weten dit snel goed te maken en dat het niets voor hun is. Ze keken er erg naar uit om op het Hongaarse festivals op te treden.

Ook fans keken erg uit naar het optreden van de rockers op het Hongaarse festival, waaronder een fan die helemaal vanuit Italië naar Boedapest is afgereisd om de band te kunnen zien.

Mes in oog

Via Twitter heeft frontman Conor Mason inmiddels onthuld wat er aan de hand was. De zanger liet weten dat het topje van een mes in zijn oog schoot: “We hebben zulk klote geluk gehad de laatste tijd, het topje van een mes brak af en vloog in mijn oog.”

Lowlands

Of het ongeluk gevolgen gaat hebben voor de bands show op Lowlands, is niet bekend. Nothing But Thieves staat op vrijdag 18 augustus in de Alpha tent van het Nederlandse festival. In juni stond de band ook in Nederland: destijds betraden de rockers het podium van Paradiso Noord in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.