Zangeres Halsey reageert op twijfels over haar biseksualiteit

Geschreven door op 20 december 2017 om 15:52
Halsey - foto: DeShaun Craddock - bron Flickr

Sinds Halsey een relatie heeft met rapper G-Eazy wordt haar seksualiteit in twijfel getrokken. Halsey had er genoeg van en sprak zich erover uit op Twitter.

Halsey reageert

De 23-jarige zangeres uit New Jersey is altijd erg openhartig geweest over haar seksualiteit. Voor haar meest recente album schreef zelfs een duet over biseksualiteit, genaamd ‘Strangers’, dat ze samen met Lauren Jauregui zingt. Lauren is bekend van de meidengroep Fifth Harmony en sinds een jaar openlijk biseksueel.

Maandag 29 december twitterde Halsey over de reacties die ze krijgt op haar relatie met G-Eazy. Zo schreef ze:

” Dus als ik een jongen date ben ik hetero, en als ik een vrouw date, ben ik lesbisch. De enige manier om een #Echte biseksuele te zijn is om twee mensen te gelijk te daten.”

Evan Rachel Wood

De tweet werd over het algemeen goed ontvangen. Sommige fans konden zich erin vinden. Zo trok het bericht ook de aandacht van Evan Rachel Wood, bekend van de serie Westworld. Ook zij is biseksueel en ervaart hetzelfde obstakel als Halsey. Zo reageerde zij:

” Aan iedereen behalve je partner. Dan ben je té gay of té hetero. En wanneer je twee partners hebt denken mensen dat je seks verslaafd bent.”

Bron: Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Halsey Nieuws · Nieuws · Roddels