Britse singer-songwriter Ed Sheeran is verloofd met zijn jeugdliefde

Geschreven door op 24 januari 2018 om 10:02
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De roodharige Brit Ed Sheeran, die talloze liefdesnummers op zijn naam heeft, onthulde op zijn Instagram verloofd te zijn. De gelukkige dame is zijn jeugdliefde, Cherry Seaborn, waarmee al een lange tijd een relatie heeft.

Ed Sheeran is verloofd

Ed Sheeran postte zaterdag 20 januari een foto van zichzelf en Seaborn op zijn Instagram account. Op de foto houdt Sheeran zijn verloofde in zijn armen terwijl hij een kus op haar neus geeft. De beschrijving onder de foto is wat de aandacht van alle fans trekt.

Zo schrijft hij: “Heb mezelf een verloofde geregeld vlak voor het nieuwe jaar. We zijn erg gelukkig en verliefd, en onze katten zijn ook erg tevreden xx”

Uit de beschrijving kunnen we opmaken dat dit nieuws al een aantal weken stil is gehouden. Inmiddels heeft de foto al meer dan vijf miljoen likes op Instagram! De reacties onder de post zijn enthousiast, vele wensen hen veel geluk en liefde toe.

Klasgenootjes

De zanger en zijn toekomstige echtgenote kennen elkaar al jaren. De twee waren ooit klasgenootjes en kwamen met behulp van Taylor Swift, in 2015, weer in elkaars leven. Zo vertelde Ed in een interview met People Magazine dat hij rond de Onafhankelijkheidsdag in New York was.

Op dinsdag 4 juli was hij aanwezig op het onafhankelijkheidsfeestje van Swift dat in Rhode Island gehouden werd. Via een sms bericht van Cherry kwam hij erachter dat zij in de buurt was. “Ik vroeg toen een soort van aan Taylor of ik een oud klasgenootje mocht uitnodigen voor het feest. De rest is geschiedenis”, aldus Ed Sheeran.

 

Bronnen: People.com, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws